Skönhet för mig är mer än bara ett jobb, det är något jag alltid har älskat att hålla på med både på insidan och utsidan. Och det som jag älskar så mycket med mitt jobb är att jag får hjälpa andra och förhoppningsvis dig att få känna sig som sitt vackraste jag.

Jag vill att DU ska känna dig som dig själv, därför lyssnar jag alltid efter dina önskemål och vad du känner dig bekväm med

Jag är och har alltid varit en perfektionist, oavsett om det kommer till städning, dansa eller hjälpa en brud på sin bröllopsdag.

Det är något som gjort att jag lärt mig se när något är bra, och när något inte är det. Det är förvisso på gott och ont, för det händer att jag är väldigt hård mot mig själv, men det är samtidigt det som gjort att jag utvecklats och fortsätter att utvecklas varje dag!
Och att utvecklas är någonting som driver mig framåt, och även att se och hjälpa andra att utvecklas.

En dröm är att en dag äga en egen salong och skola där jag kan få hjälpa andra att lära sig allt jag kan, och vem vet, den dagen kanske är närmre än jag tror?

Snabb fakta:

  • Jag startade mitt företag 2017 när jag gick min nagelutbildning på Lilly Nails i Göteborg
  • Jag gick min hår och makeuputbildning på Makeupstudion i Göteborg 2019
  • Jag är även utbildad inom spraytan, fransförlänging, microneedling, lash- och browlift
  • Jag är en del av Team brudmakeup.se
  • Jag bor och utgår ifrån Ale som ligger 3 mil norr om Göteborg

"Kände mig så ompysslad vilket också gjorde mig lugn och avslappnad"

Men för er som inte känner mig så bra så tänkte jag dra igenom en liten snabb genomgång så ni lär känna mig lite bättre!

Josephine Siira heter jag, den enda i Sverige (kanske i världen tom? vem vet?). Många frågar mig om jag är finsk och även om namnet kommer ifrån Finland så har vi inte hittat tillbaka längre än till farfars farmor som var en samer, men det är lite coolt om jag får säga det själv.

Jag fyller snart 27 även om de flesta oftast tror att jag är yngre och ja, det händer att jag får legga på energidricka då och då.. Men mycket kanske beror på min längd?

Jag bor i Ale som ligger ca 3 mil norr om Göteborg tillsammans med min fina sambo Tobias, men han kallas även för Todd så om jag säger olika namn så är det inte för att jag har bytt kille, det är samma person och jag tycker själv det är förvirrande ibland..

Är du sugen på att veta mer om pole?

Jag är en tjej med många drömmar och mål som gärna håller mig sysselsatt, och det kanske märks med allt jag har för mig.

Jag har alltid älskat att stå på scen och gick därför i musikal i många år, samtidigt som jag hade min sköthäst att ta hand om. När musikalen rann ut i sanden började jag fokusera mer på dans och hösten 2015 fann jag min one true love sport – poledance! Jag förälskade mig i det så mycket att jag tom blev instruktör så på kvällarna hittar ni mig på West Coast Poledance Studio på Hisingen i Göteborg.

Tack vare all den supporten jag fått där bestämde jag mig tillslut för att tävla i Svenska Mästerskapen i pole sommaren 2022 och där slutade jag på en 2:a plats, något jag är riktigt stolt över!